I love you, but you hate me

Är inte alls på något bra humör. Känner mig lite "forever alone" just nu.

Men bloggen är ju inte en deppblogg, visst? Utan ni vill bara veta roliga saker. Aa men va på stan o titta med Elsa då, har sjukt mycket insperation o måste börja shoppa nu me en gång! Det är bra att först gå o titta o sedan köpa, då hinner man titta utan att man känner sig pressad att köpa nåt.

Nu sitter jag o gör 100 läxor, vi har matteprov, engelska-läxa o biologi-redovisning bara IMORGON!!!! Det är så sjukt mycke läxor nu och kanske därför jag är så himla trött hela tiden. Ska gå o ta tag i det här så får ni ha det så bra.


Nytt i garderoben

Jag och Julia var på stan en sväng efter skolan, jag köpte ett linne och en blus!
Skolan var väl som vanligt, tråkigt.

Här är två bilder på kläderna!



Dagens outfit

Heej på er.
Det här är dagens outfit♥

En lång tröja (från bubbleroom) som jag har stoppat in i ett par jeans (från JC). Jag älskar tröjans baksida och axlar men tyvärr är den inte så jättebra på mig.





axeln♥

ryggen♥


Håltimme!

Nu sitter jag och Julia och några andra i uppehåll, spanskan inställd, skönt! ¨
Efter det här är det idrott, bra att man glömt idrottskläder!

Nu så ska vi göra nåt annat, glöm inte att du kan bli veckans blogg!

( veckans blogg utses på söndag )



Bara för att jag är på johans inloggning..

Längtar!!

Är det nån mer än jag som längtar galet till sommarn?
Ha bikini, sola, äta glass, bada.. ja ALLT♥! Längtar galet plus att jag även åker utomlands 2 dagar innan avslutningen, haha skitlångt kvar jag vet men fick värsta sommarkicken nu.
Älskar blue village, vi har alltid åkt med dom, o jag älskar deras "all inclusive"
Blir en bild på en skitfin bikini får H&M.




Alla hatar måndagar även jag.

Jag och lillsnutte under filten!

Skoldagen har väl varit som alla andra måndagar!
Tappade min mobil under en sån här salladsbänk (eller vad det nu heter), ganska skämmigt att sätta sig ner på golvet och leta efter den...
Dessutom fick vi äta på plasttallrikar, diskmaskinen var tydligen trasig.
Efter skolan så åkte jag hem till Julia, vi gjorde typ ingenting, förutom att vi skrev en två sidors lån lista om vad vi ska fota i sommar, kommer nog bli en dubbelt så lång lista på van vi kommer göra sen också...
Sen var jag tvungen att gå hem och äta, så jag har varit på bokbussen och tsgit ut alla rena tallrikar ur dismakinen. Nu är det väl bara att sminka av sig och ta och läsa lite i jag är zlatan.

Skolan nästa!

Okej här är ett ultrasnabbt inlägg för snart så måste jag springa till bussen!
Glöm inte att du kan bli veckans blogg om du komenterar inlägget före detta!

.


Bloglovin & facebook ↓
- bloglovin
- facebook

Vilken ska jag välja??

Nu är det såhär att jag inte vet vilken av dom här jackorna jag ska välja!!?
Hjälp!

Aloe vera!

Tänkte bara tipsa om dom här underbara hudvårdsprodukterna! Jag köper dom av min moster,
Rekomenderas verkligen, heat lotionen har jag alltid med mig när jag tränar, den är jätte bra om man har ont någonstans den värmer liksom!





Men nu har Axel (min yngsta bror) Sin tjej kompis här, så söt hon är!

Min och julias fina ben!


Och tillsist en liten mongobild på mig ;')

Och för alla som undrar så kan jag inte skriva punkt på dehär datorn!


Sunday morning♥

Hallu♥

Vaknade för bara en liten stund sen o blev tvungen att gå upp o "sjunga". Fick lite presenter själv så det va ju bra. Just nu skype-chattar jag me folk eftersom mitt ljud fortfarande inte funkar.

Men ska börja göra mig i ordning, blev ett snabbt inlägg men uppdaterar senare.

 


Söndag!

Nu har bloggen fått lite ikoner precis under bloglovinikonen. Där kan du dela vår blogg på olika sätt, välja det som passar dig bäst! :)
Jag och julia har tänkt att fixa någon tävling eller nåt, t.ex dagens blogg eller något liknande!  Vad skulle ni vilja ha?
Valter kommer hit efter lunch också, det blir myys! ♥

Nice lördagskväll


God kväll!

Kom precis hem från en underbar kväll hos Elsa. Titta på TV, lyssna på musik, skratta o massa annat konstigt som vi håller på me hela tiden. Vi har nog världens sämsta humor!

Men är super trött så ska nog lägga mig i sängen o titta på film o sen somna till den.

Imorrn blir det iallafall o träffa älskling o fira min bror♥


Ha en bra kväll♥

 


Härlig dag!

↑Nu sitter jag hemma helt ensam igen, julia gick för inte så länge sen..Ska nog ta och läsa ut min zlatanbok eller nåt sånt.
Är så sjukt trött, orkar inte med att skolan börjar snart! Men iaaf så är det sportlov snart. Det ska bli så himla kul eftersom jag får åka dit med mina underbara kusiner och så kommer finfina Tilda vara där! Träffar ju inte dom så jästte ofta :(
Bara för att min skola ser ut som ett museum...  ↑↑

haha rätt coolt!


En god morgon


Godmorgon♥

Jag vaknade för bara en liten stund sen med ett glatt humör. Det är så skönt att vakna på rätt sida o va hyfsad pigg. Åt precis en god frukost och ska lägga mig vid TV:n o chilla lite.

Har inga riktiga planer idag eftersom det är träning och när träningen är 4-5 så känns hela dagen förstörd. Men vi får se och hoppas på en bra dag. Uppdaterar senare idag men nu en bild från ungäfer en vecka sen.


Finns bara 2 ord, VI BJUDER.


Godmorgon!

Hejsan gullungar!
Orkade aldrig blogga igår, var alldeles slut, var ju och träna i diös.
Träffa Rakel på stan först och sen så var jag med henne och elsa ett tag, sen kom shannen!
Vi gick runt ett tag, tog bussen till diös, efter det så tog jag bussen hem lite forever alone...
Mormor och Morfar hade kommit hem till oss, tror jag ska på gränby med mormor idag! Känner mig iallafall riktigt sugen på att åka upp till umeå på påsklovet, tror det skulle funka ändå! :)

Bara för att jag har brist på bilder och för att bilden påminner mig om en bra resa till Umeå!

Min kväll


Heej igen!

Det verkar inte som det blir så mycket spa, pallar inte fixa nånting.
Mamma kom upp för ett tag sen med en ny jacka, tycker den va superfin och ska använda den när jag åker till Romme, juste ja vi båda har beställt resa dit nu, gud va kul det ska bli!♥

Det svider på mina knän. För nån vecka sen fick jag jue värsta blåmärket och sen så ramla jag ett antal gånger på gympan idag, så typiskt mig. Tror Elsa o jag drar ut på en promenad lite senare också.


Spa- kväll

Har precis kommit hem från en ovanligt rolig dag i skolan. Allt började med att vi sudda på väggarna (för vissa hade nåt städpass) så då kom vi lite senare till engelskan. Spanska sen men så smart som jag är glömde jag spanska böckerna o läxan hemma men får redovisa den på tisdag.
Bussen sen till Johannesbäck o hade idrott, världens bästa. Haha vi hade basket vilket gick sådär för mig då...

Men nog om skolan, har vart trött hela veckan (vakna 8.10 idag..) så ska passa på o ha lite "spa-kväll" kanske kommer lite bilder på det sen? Men en liten smygbild jag tog för rätt länge sen.




Inget kan stoppa min kärlek till dig

Hello♥

Hoppas ni haft en super duper dag. Dagen börja me biologi, hem till Elsa på håltimmen svenska, engelska o matte. Sen drog jag hem till Elsa o tog lite bilder, HAHA snacka om att jag har en "bad faceday".
Just nu är det rätt mycket, skypar me massa, smsar me folk, bloggar, o läxor hmm bra Julia.
Men är ashungrig så ska ner o äta och sen ska jag göra en sak jag lovat. ♥


TV ^

Nu blir det tv kväll, Sitter just nu och sappar mellan en massa kanaler, finns igentligen inte något speciellt bra att titta på ikväll...
Ska försöka lägga mig någolunda i tid i kväll iaf, sovmorgon imorgon men ändå! Imorgon är det träning också. Bloggningen kommer nog inte va så jättebra men ska försöka blogga på morgonen! :)

Håltimme!

nu sitter jag och julia i soffan och bara tittar på tv.
Biologin gick väl bra tror jag, men jaja...

Godmorgon finisar! ♥

Nu så ska jag snart dra till skolan och sen efter biologin åker jag nog hem på håltimmen!
Sen fortsätter det med engelska, svenska och matte, orkar inte med skolan just nu...

En lång dag


Heej finisar♥

Sitter här o skakar o fryser som vanligt. Nej men dagen börja me att jag missa bussen, bussen efter det o hade glömt nycklarna igen!! Får man bli mer klantig än jag? Sen så fortsatta dagen med långsamma steg och sen hoppa i träningskläderna o springa bort till träningen. 10 stycken reckord.

Biologiläxa, spanska o säkert nåt mer som jag måste plugga så kanske är dags att dra på ett kål. Tackar så länge o hoppas på att ni har en underbar kväll.




Lång dag med skola och träning!

Idag har vi haft längsta skoldagen i veckan, efter det så ska man hem och snabbt byta om och sen gå till fotbollsträning! Nu så ska jag plugga biologi medan jag tar ett varmt bad och slappnar av!

Lite tjatig men längtar verkligen efter sommaren!!!!

Tisdag kväll


Fryser,  trött,  glad o lycklig,  hmm lite blandade känslor efter den här tisdagen.
Dagen börja me att jag åkte till vårdcentralen o tog vaccin, sen till skolan och såklart hade jag glömt min skåpsnyckel, men glad som jag är så har Elsa en extranyckel till mitt skåp. Det är jättemysigt att ha gympa men just idag skulle vi göra nån konditionsbana och så klantig som jag är lyckades jag på nåt sett få tanställningen innanför läppen så det börja blöda.

Men efter skolan så har jag varit en liten stund med älskling, hade super mysigt me han.
Ska snart äta middag och sen antagligen ta ett varmt, långt bad. Hoppas ni haft en superdag!♥



Innan Elsa fick sin systemkamra...

 


Vanlig dag!

Asså det händer verkligen ingenting just nu, ska plugga hela kvällen tror jag, engelska och biologi...
Sen om jag kan ska jag gå ut och "gå" eller nåt med julia. Det är skönt att komma ut ibland och inte bara sitta vid datorn och tv:n hela kvällen! :)

Måndag kväll


Hello♥

Har faktist inte nåt speciellt för mig just nu, skypar o målar naglarna. I morgon blir det nog att dra till skolan. Har bestämt mig för att inte komma efter utan före. Mitt liv är mysigt nu känner jag o i morgon blir det mysigare antagligen. Men på morgonen ska jag ta nåt vaccin så kommer väl lite sent till skolan, ni anar inte hur mycket jag tröttnat på sjukhus o vårdcentraler.

Men ska snart lägga mig ner i sängen, messa älskling o titta på "Mammor o Minimodeller". Vad tycker ni om det pogramet? Själv tycker jag att det är underhållande o inte så farligt, men vissa av mammorna är riktigt elaka mot sina barn.


Sitter i soffan och tittar på något dåligtbarnprogram med lillebror!
Ska läsa lite engelska och ta något att äta innan jag går och lägger mig.
Imorgon hoppas jag att Julia kommer till skolan, blir halv utan dig! ♥

inte vi på bilden då men vad är piff utan puff liksom?

Muckar du med henne, muckar du med mig. Så är det bara vi är ett och samma paket.

Skola !

hemma från skolan nu, dagen har väl varit som vanligt.
Inget speciellt!
Har typ inget att skriva men jaja!

En dag hemma


Blev hemma från skolan idag, eftersom att jag har riktigt ont i huvudet och fryser som tusan. Då kanske det inte är så bra att sitta vid datorn, men såklart så hamnar man där ändå. Hittills har jag bara sovit och tittat på film. Direkt när jag blir frisk ska jag va me älskling. Saknar honom dunder!♥
Men ska börja klä på mig lite kläder, kanske uppdaterar senare.

Ett litet citat som jag tycker är riktigt ÄKTA!


Mysigt på stan! ♥

Nu är jag hemma efter att fikat på stan med min fina kusin Ellen, Vi satt och pratade om när vi ska till lofsdalen tillsammans med våra familjer!
Sen snackade vi om en massa andra saker också.
Efter det så åkte jag hem, gick förbi Julia också, stackarn hon håller på att bli sjuk! Försökte hjälpa henne lite men det fans nog inte mycket jag kunde göra!
Imogon blir det skola igen..

Nu har det blivit lite knas!

Haha ja uppdateringen har inte vart den bästa, men nu så!
Igår jag det träning och tacos med prisutdelining!
Alla fick en liten "pokal" (staavning..) Sen fanns det lite andra priser också!
Det var, åretsskyttedrottning, två priser för dom som kommit på flest träningar, två för årets mest utvecklade (julia fick en av dom) Och sen så var det pappas flicka som man själv fick...
Kanske har glömt något men aja!
Idag ska jag typ vara med Julia hela dagen, men just nu håller jsg på att sätta upp ett skåp som jag började med igår...
Saknar sommaren

Trött

Heej.
Asså shit jag är suuuuper trött och jag orkar snart inte me mig själv, svimmar snart. Men hade nån träning-middags sak idag helt OK men mådde inte alls bra, frös som tusan och orka verkligen inte! Sitter o tittar på lite resväskor och jag ska ha en rosa, vad tycker ni om denna?



Skulle inte säga nej till denhär!

Sorry ♥

Sorry för en dålig uppdatering från mig här men det har hänt en hel del på sista tiden♥ Men i natt sov Elsa här då gjorde vi lite av varje, och somna tidigt som ALLTID! I dag blir det träning på ip först och sen ska vi äta tacos i klubbhuset,´mysigt. Sen imorrn blir det att va hemma ett tag själv, och planerna då kommer upp lite senare troligtvis..

Men ska dra nu puss♥


Skolan nästa!

Nu blir det att gå tillbalt till paradiset...
Efter det blir det diös med underbara tjejer.
Orkar inte meed skolan, orkar inte med spanskagrejsen vi har idag, orkar inte något!
Somnade med kläderna på i natt, vadå trött??
Muppilimuppmupp!  ↑

Annars är det bara bra, JULIA ÄR TILLSAMMANS MED HAMPUS! :D ♥
Känner mig fett stolt att det var jag som gav Hampus hennes nummer och så!
Aja GRATTIS GRATTIS GRATTIS ALLRA BÄSTA VÄN! ♥

Snabbt här..

okej blir ett litet snabbt godnatt inlägg, har varit med älsklingen hela dagen, så ni fattar att jag inte orkade uppdatera! Sitter och gör spanska nu, kommer somna vilken sekund som helst!!

Godmorgon på er!

Nu sitter jag i soffan och ska snart äta frukost, gick upp en timme tidigare idag så att jag skulle hinnna med lite mera. I skolan har vi först biologi och sen håltimme, jag ska åka hem och hoppas att Julia följer med mig. Sen Engelska, svenska och matte. Efter skolan så ska jag nog träffa älsklingen! ♥
Han ska tydligen till sälen såå det blir att träffas ikväll.
Åh det finns typ inga goda mackor hemma, eller jo men dom är frysta, Haha vilka problem man kan ha!
Har typ inge smink eller nåt, men tänkte duscha på håltimmen.

Min onsdag

Asså shit vilken dag, först missar man bussen (men hann ju ändå) massa lektioner, och sen biblan vilket inte gick så bra eftersom mitt kort tydligen inte gällde längre, sen hem äta och skynda sig i träningskläderna och sticka till träning. Haha det va skithalt så jag tror jag ramla 10 gånger + 3 som kändes otroligt mycket. Men nu sitter jag o varvar ner och ska väl snart typ lägga mig ner i sängen o titta på TV.


fråga mig inte varför jag gjorde just ett A... fina lager mitt ♥


Onsdag! ♥

Har fortfarande ont i huvudet men i morgon ska jag till skolan, annars kommer jag missa så sjukt mycket!
Aja har vart hemma och läst och tittat lite på film med lillebror som också är sjuk, men det börjar bli bättre nu.
Julia är väl på väg hem just nu, stackarna dom går längsta dagen idag.

Nu så ska jag läsa lite spanska och ringa pojvännen! ♥

Trött och huvudvärk! :/

Trött & sjuk, hoppas ni är friska iaf! ♥

Läxor och allt!

Nu sitter jag vid datorn igen efter någon timmas läxläsning, asså är fortfarande inte helt färdig men snart så!
Hoppas det blir skola imorgon, men känner mig fortfaande lite dålig, så vi får se! ;)
Haha bild från helgen ;)

Mysig Tisdag

Heeej små gullisar♥

Känner mig superglad just idag, vet inte varför men dagen har vart jätte trevlig fast dagen kändes rätt lång. Min klass kan va bland den skönaste som finns, det trodde jag verkligen inte dom första dagarna! Men försökt ta i idag iallafall, men mer krävs. På gympan tog vi upp nån frilufsdag och det fanns ett altenativ att åka till Romme, gud va kul att åka dit men är inge vidare på skidor eftersom jag typ bara åker 2 gånger per år. Men nästa år så. Nej men nog om detta sitter och gör läxor eftersom vi har 100-tals med såna nu. Men ville uppdatera lite eftersom jag va på så bra humör.


Rätt stolt


Länkbyte med Sara!

Nu blir det ett litet länkbyte med underbara kusinnen Sara!
Hon är grym på att rita, pyssla och kan fota också.
Hennes blogg är rolig och läsa, den är annorunda, unik!
→CHECKA BLOGGEN HÄR!!←




Sjuk

Nu sitter jag i soffan och ser på tv, tänkte fixa lite med bloggen.
Är ganska nyvaken och jag säger bara att jag behövde den där extra sovstunden!
Har ont i huvet, har haft det i två dagar nu, men det ska nog bli bra nu när jag får vila lite.

Och föresten komentera om du är sugen på länkbyte!




Känner mig allmänt seg

Heej på er gullisar♥

Är inte pigg alls, det kanske inte är så konstigt när min familj är förskylda och för att jag va hemma hos Elsa igår och hennes bror är ju sjuk.
Men idag va det skola som vanligt då, vakna 6 och gick upp halv kanske riktigt "stolt" jue.
Nej men lite skillnad på 1,5 timme och en halvtimme? Har även ätit min första semla idag. Semla in my ♥
 
Men nu ska jag gå ner och äta o titta lite på TV man får även va social på mobilen.
Puss!

 


School!

Skoldagen idag har väl varit som vanligt!
Jag och JUlia vart klar med våra kockmössor också..!
Har så ont i huvudet, tror jag fått axels smitta.. :(

Gulle

Hej på er små gullisar där ute, hoppas ni haft en underbar dag!
I dag va jag först på IKEA och titta lite, fick hem en bricka och en förvaringsgrej, nu när jag flyttat sängen o allt ska det bli lite förendring. Sen gick ja hem till Elsa, vi snacka väl och jag höll bokstavligen på att DÖ av trötthet! Har väldigt ont i huvet också. Men har badat (fryser som jag vet inte vad!) och så har jag haft ansiktsmask, så nu ska jag varva ner och fortsätta mina underbara samtal!


Underbar låt nu i mina finaste tider!

Kalla mig tönt!

Hittade mina gamla sims spel! Eller igentligen är som inte Såå gamla med tyå två år kanske och det ena är typ ett halvår :O (ingen fråga elsa..-.-)
Aja sitter och ska göra "uppsala", nej men mina kompisar min familj och så!
Haahaha N.Ö.R.D -.- ♥
Men när man väl spelar är det ganska kul ;)

Avritad av kusin


Nu blir det länkbyte med Therese!

Hejhej vi kör ett litet länkbyte nu!
Tessis blogg handlar om vardag och fotografering, och hon är riktigt duktig på att fota!
Defenitift värd att läsa!!!!
www.freekygirl.blogg.se→→
www.freekygirl.blogg.se→→
www.freekygirl.bloggse →→
Checka!!

God morgon

Godmorgon!♥

Allt bra med er? Vakna för en stund sen, jag vaknar ju astidigt och är grymt trött just nu fast kan inte somna om.. HATAR när det blir så! Jag har rätt mycke att göra idag, så vet inte om det blir att träffa nån idag.
Just nu är mitt ansikte alldeles brunfläckigt och mitt huvud värker. Men jag kommer ändå ha en bra dag, jag har ju världens finaste människor runt mig!♥


Diggar bilden lite för den påminner om en tid då vi alla fyra va ihop!♥


nolife ;*

1.Vad är ditt mellan-namn? Karin
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Är nöjd med Elsa, det är liksom jag.  
3. Är du i ett förhållande nu? ja
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 2 månader och elva dagar.
5. Vem var du tillsammans med sist? - 
6. Får man fråga varför det tog slut? - 
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja 
8. Vem vet mest om dig? Julia.  
9. Vad gör du på fredagskvällar? träna -.-
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Hatar sånna här frågor, men en av dom är väl grece! ;)
Hoppar över 11,12,13,14 & 15 
16. Saknar du någon just nu? Ja 
17. Hur mår du idag? Otroligt bra! 
18. Hur många tabletter tar du dagligen? -
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Satt hemma (?) 
20. Bästa minnet från sommaren? Allt, men när vi var i stugan och jag sprang omkring med kaneran hela tiden!
21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Spanien 
22. När var du där? i sommras
23. Är du rasist? Nej verkligen inte! 
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja 
25. Om nej, vart kommer du ifrån? - 
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Båda, bara han är ärlig. 
27. Ser du fram emot någonting just nu? Ja mycket, allt som ska häna i sommar, till sportlovet då jag ska kunna åka skidor igen!
28. Sköter du skolan? A de blir bättre ;)  
29. Vad hade du för betyg förra terminen? -  
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? -
31. Vilket ämne var det? - 
32. Har du fått ig på ett prov? ja. 
33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej 
34. Anser du dig vara intelligent? NEJ!
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Dom här snaste tre månaderna.  
36. Vilken va den värsta tiden då? För personligt, men finns tre, en om en kusin en annan om en nära vän och en till om en annan kusin, men som sagt är för personligt att ta upp mera i bloggen. 
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej 
39. Har du haft sömnproblem? Nej inte mer än normalt!
40. Hur ofta gråter du? Då det behövs håller jag inte tillbaka tårarna 
41. Vad gör du när du mår dåligt? gråter.  
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Julia och Valter 
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej! 
44. Vilken klass går du i nu? 7:an 
45. Vilken skola? Vaksalasolan 
46. Har du varit otrogen någon gång? Nej 
48. Är du stolt över dig själv? Ja.  
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? -  
50. Vad får du ofta komplimanger för? Haha vet inte, det beror på, av julia är det om näsan... (-.-) 
51. Har du lätt att få folk att skratta? Oftast! ;)
52. Saft eller vatten? Saft 
53. Har du några talanger? Att alltid göra det svårt för mig ;)
54. Vet du om någon är kär i dig? ja
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? haha visst ;)  
56. Vad står det i ditt senaste sms? älskar dig.  
57. Hur lång är du? kanske 155 cm (?)  
58. Hur mycket väger du? Ungefär 50 kg 
59. Vilken storlek har du på kläderna? small 
60. Har du svarat ärligt? JAA
Tog den av Tilda

Mår så bra!

Älskar mitt halsband! Valter♥
Ska snart gå och lägga mig, är så trött, vart ju lite sent hos Julia igår...
Aja mår så himla bra, mina närmaste ar det bra och jag har det bra, inget kan bli bättre!
Är så himla glad bara!

Gå inte och var sur på småsaker.
Tänk på allt du får och allt du kan ge, lev livet från den ljusa sidan och ta hand om dom du älskar, för då kommer dom göra samma sak för dig. ♥ - Elsa Högberg.

Polka ♥

Nu blir det tv med pappi, arvid och axel (axel med mig på bild) ♥

HAHAHA KLOCKREN!

Finns till och med böcker om oss! :')

En mys Lördag

Hello♥

Galet glad, taggat på livet, pigg, nyduschad och mätt, kan det bli bättre?!
Va ganska nyligen på träningen, glömde min asma spray o allt. O juste när jag va hos läkarn igår så titta dom igenom och dom tror att det kan va ansträgningsasma och att jag va öm i magen. Så fick 2 asmasaker, och några slags tabletter. Känns skönt att dom iallafall hittat felet!
Men jag orkar igentligen inte blogga så mycke eftersom jag inte vill spendera min kväll framför min computer, utan vid TV:n och mobilen.
Så puss på er.


Bättre sent än aldrig!

Uppdateringen har sugigt som jag sa att det skulle göra!
I fredags så stack vi och tränande, efter det åt vi kebab på jalla, Vi skulle gått på bio men det vart inte så.
Sen så sov jag hos Julia och gissa om vi hade en rolig kväll!♥
Idag har vi krossat pepparkakshus hos Julia och tränat!
Nu har jag precis duchat och sitter och äter godis och försöker få tag på Valter. ♥
Osminkad och har typ ätit upp allt godis </3

Idag :s


Godmorgon alla ni fina!

Hejhej, är på ovanligt bra humör idag!
Ska kila till bussen om en halvtime och sen så blir det skola.
Ikväll så ska jag och Julia först träna i diös sen äta ute på stan och efer det någon bra bio!
Vi får se vilken vi hinner till...  :s
Så uppdateringen kommer inte vara så bra, om jag inte mobilbloggar eller bloggar på skolans datorer!
Jajaa ni får överleva!

Haha :')

Läste precis Julias inlägg hon hade skrivit innan mitt, båda hade tränat och så!
Aja nu blir det tv, och lillebror hänger fortfarande över min axel...

Mys kväll med träning!

Har rockat rockring hela kvällen och testat mina nya tränings byxor jag fick av mami!
Sen fixade jag en riktigt mumsig yoghurt med hallon och kiwi.
Ni sitter jag med lillebror och fixar lite på datorn!

Springa med hosta

Nu har jag vart ute och sprungit ett tag, sitter och hostar och har svårt att andas här, smart tjej.
Men jag ska väl göra lite övningar innan jag tar en dusch, pluggar spanska, packar ner gympa och träningskläder och lägger mig och sover. Får lite sovmorgon imorrn eftersom jag ska till läkarn och titta min försylning och magont klockan 10. Men måste börja fixa så jag hinner.


Tips, nagellack

Heej på er finisar♥

Nu är det så att jag tänkte ge ett tips på ett par nagellack. Det är tunna borstar som är väldigt bra till när man ska dekorera naglarna med lite små fina detaljer. Jag har färgerna vit, svart, glitter, rosa, lila och turkos. Väldigt fina färger också!


@ Lunch hemma



Blev våfflor med hallon! Blir nog att äta fåfflor när jag kommer hem också, vart lite över! ;)

Håltimme

Hemma på håltimman idag, sk asnart sätta mig med lite biologi och spanska.
Efter det käkar jag väl lunch, men det är skönt att ha läxorna gorda nu så man slipper det på kvällen och istället bara titta på TV eller vara med någon kompis! :)

Elsa o jag på Ikea, är det bra?

Heej på er, hoppas ni haft en suuper dag! Men somsagt va skolan starta och jag vakna 6 så det va bra. Men såklart så ska jag ligga och "dra" ett tag och det blev till 7.30, "grattis Julia nu har du bara en halvtimme på dig"!
Första skoldagen va ändå rätt bra för att va första, men ska satsa på ett dunder år nu!

Men ja efter skolan drog Elsa och jag hem till mig, snacka åt och sen drog vi till Ikea, haha asså vi planerar våra lägenheter redan nu? Men fick me mig en spegel och en sittmuff av nåt slag så jag kan sminka mig i en bra miljö. Men kastar in lite bilder och sen tar jag och sminkar av mig och äter lite till.






Middag!

Nu så ska vi äta lite lunch jag och Julia och hennes familj, sen blir det nog en liten promenad med Jullan!
Imorgon blir det skola igen, idag var det en ganska lång skoldag, vi fick tre läxor redan första dagen -.-

Det finns ingen webcam eller nåra bilder på den här datorn men, men ni får överleva ändå!
Headern kommer upp ikväll..


Headern borta

Headern är förtillfället borta, men den kommer tillbaks snart, vart lite strul med allt! ;)
HAHA Julia sitter här och skrattar åt det jag skriver men vi ska fixa det snart!!!


uppehåll

Tjenare, nu sitter jag med julia och några andra i uppehåll och Chillar! Ska snart Hä biologi och sen Spanka och efter det svenska. Jag och julia ska nog pa bio på fredag efter traningen , filmtips? nu så ska jag göra nåt, puss!!

Dagens Look

Godmorgon små sötnosar♥

Snart börjar skolan, jag orkar verkligen inte! Men det ska bli kul och träffa min roligta klass igen. Slänger in lite bilder på hur jag ser ut idag.





tröjan bakifrån, knappar! (annledningen till att jag tog den)


Orka.. -.-

Vårt fiiina schema...

Skolstart

Imorgon så blir det skolan igen!
Just nu sitter jag med gitarren och försöker lära mig spela...

Nya designen

Nu är nya designen uppe, hoppas ni tycker om den! Kommentera och skriv vad ni tycker om den!
Jag och Julia är iaf nöjda med den.
Vart mycket bättre än förra!! :) ♥

Lunch with my brother

Käkar lunch nu och ska snart fixa mig lite. Mat är bland det bästa som finns!


Tandläkarn!

Nu så ska jag klä på mig och sen som rubriken dra till tandläkaren!
Ska först äta lunch på stan med pappi och Arvid.
Vet verkligen inte hur jag ska klara av skolan nu, kommer verkligen inte kunna vakna på morognen!
Efter tandläkaren så bir det att fota till nya designen med Julia, Hoppas verkligen den blir bra vi ska försöka göra så gott vi kan eftersom den här designen... ja ni har nog fattat vid det här laget!

Sista dagen i frihet

Soo sena♥

Fick vakna rätt tidigt idag för imorgon börjar skolan!!!!! Herregud är inte alls redo än gud vad jag måste fixa. Får försöka fixa lite lyx också? Bada med massa skum, fixa maten extra fint, göra saker jag tycker om.
Men hoppas på en bra skolstart, ska satsa som bara den för om jag får A i ämnen kommer jag få rätt mycket pengar (enligt mamma och pappa) så året ska bli bättre än det förra och jag ska ta i som bara den.
Uppdaterar senare då jag har nåt att skriva.


God kväll ♥

Hej.♥

Min bloggning är inge vidare alls men bättre kommer den väl inte bli häller?
Men idag försökte jag gå upp så tidigt som möjligt vilket blev 10 sen sprang eller kanske gick jag hem till Elsa och åt lite lunch och prata ett tag. Sen kom Valter och Johan ett tag. För bara en liten stund sen åkte dom hem och kvar här blev jag, ja ni vad ska man säga?

Men imorrn blir det iallafall att ta och fixa bild till header, nice va? HAHA känns som vi pratar jättemycket om den men jag HATAR den vi har nu, men är det nån som vet hur man fixar en profilbild? Säg snälla till isåfall för jag behöver verkligen hjälp! 
 
Men nu ska jag ta och njuta av min näst sista dag på lovet, puss på er^^!




Ha min naturliga hårfärg, ni märker att jag inte har några bra bilder att lägga ut va?


Lång men rolig dag! :)

Idag har uppdaterningen sugigt, det har den gort den sista tiden, men det har varit ganska mycket att göra, vi håller ju på att fixa med den nya designen!
Jag och Julia har ju vart med Valter och Johan, vi har haft riktigt kul!
Men imorgon så ska jag till tandläkaren och sen så ska jag och Julia fota till nya deignen, hoppas verkligen den blir bra, den här vi har nu blir bara sämre och sämre...

Tillbaka!! :)

Nu är jag tillbara efter helgen i sälen, det var skit kul! Vi åkte skidor och körde skoter och en massa roliga saker!!
Imorgon kommer Julia, Valter och Johan hit, blir bra saknat alla så sjukt mycket!!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det super! Och bloggdesignen är på gång nu också!
Är riktigt trött nu, sitter och ser på film och har ont överallt från skidåkningen!


Goodmorning everybody

Hoppas ni sovit bra inatt små gulliga läsare, så ni är redo för vad den här dagen ska bjuda på.
Men idag har jag inga planer en men det är ju fortfarande morgon så jag planerar det lite senare.
Jag kanske borde ut och springa ett tag? Får panik över att det är så många som gör det nu!

Men det verkar vara lite populärt när jag slänger ut lite tips och så, eller?
Så vad tycker ni, ska jag börja med det mer?

Men måste börja klä på mig lite, antagligen joggingkläder då.


Lite speciell bild. Förlåt för att ni blivit tvungen att se mig så mycket utan smink!


Tips, för vardagar

Hej på er, Julia här igen.
Nu tänkte jag komma med 2 tips som kan va bra på vardagarna då man vill få till looken lite extra.

1. Om du nån dag skulle vakna upp med en dålig hårdag, som händer alldeles för ofta för mig så finns det en väldigt bra hårspray från PROFFS som gör att håret glänser, den ger verkligen resultat fast har dock inte prövat den mycke alls. Har ingen aning vart dom finns eftersom jag fick den av Elsa men tror den finns på dom flesta affärer.



2. Britney Spears är min absolut största idol, jag älskar hennes stil, röst och ALLT me henne. Hon har även många olika parfymer men min absoluta favorit är "fantasy" parfymen, luktar gulligt och är perfekt för vardagarna. ♥


I fullt arbete

Hej på er.
Ja idag har jag haft otroligt mycket att göra. Har städat igenom HELA rummet och skrubben och det blev 2 stora påsar fullt med skräp, väldigt skönt! Men just nu sitter jag ooch fixar designen för fullt, jag måste fråga Elsa om lite hjälp och så måste vi ta en ny header och sen är det klart, om Elsa tycker den är bra alltså.


 
Litet smakprov.

Under kvällen kommer jag också komma med lite köptips hoppas det går bra för er.


Hemma

Hej på er.
Förlåt för min usla uppdatering men hann inte idag.
Vid kanske 10.00 blev jag tvungen att gå upp för vi skulle åka 11.00, fick seriöst PANIK!!!
När vi va klara drog vi till min moster som jag inte sett på evigheter, och träffa mina 6 sötnosar, jag vill också ha hund! Senare åkte vi hem till morfar och åt middag och sen drog vi oss hem, så va väl min dag.
Hur fira ni 13 dagsafton?

Men hann inte fixa designen, men ska försöka göra det imorrn, asså jag har jättemycket att göra imorrn.
Rensa som tusan så jag kan flyta min garderob, LIKE!

Men puss så länge, kanske hörs senare ikväll?



gamla goda tider!

Ska fixa design!!

Heej små gullungar, allt bra?
Asså jag är helt hyper. Dunkar musik, skypar, dansar, sjunger hahaha vilket liv.
Men ska fixa design imorrn lite tror jag, ska först fundera hur den ska se ut, några förslag på hemsidor där man kan hämta o få insperation på designer? :)


Arkivbild, lite förendring?

Säleeeeen!

Nu åker jag snart, kommer iaf inte blogga innan jag åker (tror jag?) Ska försöka blogga!
Men annars komemr väl Julia blogga på som vanligt! (En av dom bästa sakerna med att ha blogg tsm:P )
Ni får en sån här otroligt fin bild!

Länkbyte!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! ↑ ♥

Länkbyte?

Om du skulle vilja göra ett länkbyte med oss, kommentera det här inlägget!
Sen när vi komenterar din blogg tillbaka så gör vi ett länkbyte! ♥
Kommentera!  ↓

Frukoost!

Ni sitter jag i soffan och äter lite yoghurt! Blåbär! ♥
Haha nej men ska vara lite med Julia idag, packa det sista och sen på kvällen åka iväg med Cornelia till Sälen.
Men ska ta och ringa till JUlia snart!

Hur mitt rum ser ut (Julia)

Heej på er igen!
Nu ska jag visa en video om hur mitt rum ser ut eftersom att de va en från frågestunden som undra. Lite stökigt och osminkad men det struntar vi i.




Sälen!

Min uppdaterning har varit ganska låg, men det kommer den tyvärr fortsätta så, Ska till sälen med Cornelia, jättemysigt!

Träning på G

Heej på er hoppas allt är bra med er.
I dag har jag tänkt att ta tag i min träning, låter bra va?
Jag ska först börja med att gå på en lång-promenad och sen rump och magövningar och sen kanske gå på crosstrainern. Nej men nu ska jag börja dra mig ut, utan smink som jag kör på nu när det är lov, och HJÄLP, det är bara 1 vecka kvar på jullovet, inte kul alls ju. Men uppdaterar senare.


Hemma från stockholm!

Heej på er!
Just nu sitter jag i sängen och föröker få kontakt me lite folk. Men som sagt va till stockholm idag och det blev 3 toppar, 1 gardigan, 1 par shorts, 1 par örhängen och en påse från "THE BODY SHOP®" som va asbra! Mamma o jag dela på den men ändå. Nu ska jag snart städa mitt rum lite så jag kan visa hur mitt rum ser ut ^^.
Men puss på er där ute, och här kommer även 2 bilder som visar lite vad jag köpte.




Hur jag sminkar mig( ELSA)

Hejhej, vi fick ju frågan om vi kunde visa hur vi sminkade oss, Så här kommer mitt svar!

1. Först måste man ju ha ett helt rent ansikte utan utentuellt gammalt smink.


2. Jag använder puder i hela ansiktet. Ibland foundation.





3. Sen har jag lite svart kajal längst ner på ögonlocket.



4. Jag har en mörk ögonskugga precis över kajalsträcket och en ljusare över hela ögon locket.




5. Sen har jag oftast något på läpparna, i det här fallet så har jag ett ljust läppstift.





6. Jag har mascara på ögonfransarna.



7.Sen täcker jag över små saker med det här sticket.



Sen är det klart! Så som jag sminkar mig, hoppas du är nöjd med det här!



Föralltid!



En bild säger mer än tusen ord, vi står varandra nära. ♥

gOODMOROGN!

Börjar bli lite utslitet att skriva godmorgon varje morgon...
Men ska träffa Cornelia idag och vi ska typ först ner på stan och sen hem till någon av oss!
Håller på att ladda in bilder i datorn så jag ska visa hur jag sminkar mig alldeles strax!
Ses! ♥

känner mig lite forever alone här

Heej, snyggingar, allt bra? Idag sov Elsa som sagt hos mig vi hade mys och, HAAHHA ja det vill ni nog inte veta!
Men sen vid 3 drog jag ner på stan och mötte upp Erik och sen träffa jag andra Erik och hans vänner, trevligt.
Nu sitter jag lite såhär forever alone och ska väl göra nåt snart. Imorrn drar jag o Elsa till Stockholm, mys ^^.
Men ses ska väl snart äta!


Ny jacka ;)

Ja som rubriken så har jag äntligen köpt en ny skidjacka, Den ser ju ut som den gör, säger bara en sak kommer synas! Har ju mina knallrosa utebyxor från förra året också! Köpte också en vit hjälm.
Tack mamma! :)
Nu kommer snart Julia, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir väl att bara sitta och prata! ;)
Gammal bild.

i julias säng...

Shohopp, nu ligger jag och julia och drar oss... Men vi ska väl fixa oss lite och sen ska nog jag hem och julia ner på stan och träffa en kompis! Kort inlägg men skriver meraa när jag har en dator! ;)

Hos Julia! :)

Sitter med en dator och Julia sitter brevid med en annan dator! ;D



Ehmm, ja?

Drar iväg till Julia!

Nu går jag och Julia hem till henne, efter att ha ätit pizza och suttit med en massa kodsaker och grejs för bloggen...
Så vi uppdaterar kanske när vi är där, annars blir det imorgon. Ska visa hur jag sminkar mig imorgon också, jag lovar! ♥
Jag osminkad och Julia med sin tatto..!

Fina tjejor!


1 januari 2012

Heej på er små fina bloggläsare. Hoppas ni haft en grym nyårsafton!
Jag hade det iallafall helgrymt!! Vi gick ut vid 3 tillfällen och smällde raketer och vid en raket gick det lite snett...
Alexander o Lovisas granne kom me 2 hundar från ena sidan, ett "tufft" gäng på andra, vi vid husets slut och jag mitt i. Det va meningen att 5 stycken "smällar" skulle åka uppåt men nej så vart det inte! Dom 2 första åkte uppåt, en precis framför hundarna, en vid oss och en vid det där gänget, och HHAHAH shit vad dom sprang så jävla roligt, fast jag märkte inget för jag bara stod mitt i alltihopa och fotograferade, jag märkte INGENTING!! HAHAH årets sista fail.
Men vi hade otroligt mysigt men jag fick aldrig några vidare bilder så ni får nöja er med dom här!




Nyår!



Lite bilder från igår, vart 250 bilder eller nåt men lägger bara ut dom här! ;)



Godmorgon!

Sitter just nu och ser Harry Potter som går på tv3. Ska fixa med lite saker och sen så ska jag ladda in alla bilder från igår i darorn, haha det vart en del bilder o man säger så.. ;)
Vill ha sommarnu!

RSS 2.0